[Afisz. Incipit] Dyrekcja Szkoły Pracy Społecznej T.U.R. w Gdyni ... przyjmuje do dnia 30 sierpnia b.r. zapisy na rok szkolny 1948/49 ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zapisach do trzyletniej średniej szkoły zawodowej typu licealnego na wydziały: administracyjno-samorządowy, spółdzielczy, społeczno-oświatowy.