Ofiarom stanu wojennego / Wiesław Grzegorczyk. - Grzegorczyk, Wiesław (1965- ). ([wydawca nieznany], 1996)
Plakat pamięci ofiar stanu wojennego. Na druku buty i dłoń ofiary oraz akronimy: Solidarność, KPN, NZS, Solidarność RI. Na dolnej krawędzi: Zespół Polityczny Akcji Wyborczej Solidarność.