Neufahrwasser. Markt - Stobbies, Wiliam (Neufahrwasser : Verlag William Stobbies, 1900)
Przedstawia rynek w Nowym Porcie oraz róg ul. Oliwskiej (Olivaer Straße) i Władysława IV (Bergstraße), ok. 1900 r.
Keywords: Tramwaje -- Polska -- Gdańsk -- 1870-1914 -- karty pocztowe; Nowy Port (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1870-1914 -- karty pocztowe