Danzig Franziskanerkloster (Stadtmuseum), Bilder-Gallerie Atelier Walter Fischer, Holzmarkt 22. - Fischer, Walther (Verlag : Clara Bernthal, 1900)
Przedstawia galerię obrazów w Muzeum Miejskim, ok. 1900 r.