Ex Libris Barbary Rogulskiej - Białoszewski, Tomasz D.; Rogulska, Barbara (1942-2021). (1984)
Galopujący koń, u dołu napis: Ex Libris Barbary Rogulskiej. Sygnatura artysty i data w obębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.