[Miasto] - Cieślewski, Tadeusz (1895-1944). ([Warszawa], 1925)
Przedstawia uproszczoną sylwetę fragmentu nieznanego miasta.
Tytuł nadany przez katalogującego według treści kompozycji.
Miejsce powstania według działalności autora.
Pod kompozycją, ołówkiem, po prawej data, po lewej imię i nazwisko autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.