[Afisz. Incipit] Hallo! Uwaga! Od dnia 30 sierpnia 1947 r. w odremontowanym lokalu Reastauracji Pomorzanka ... (Elbląg : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o koncertach zespołu "Roma-Jazz" pod kierunkem Jana Judka.
Keywords: Życie muzyczne -- Polska -- Elbląg -- 1945-1970.; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.