[Afisz. Incipit] Finałowe zawody piłki nożnej o wejście do I Klasy Państwowej O.W.K.S. Kraków Mistrz IV-ej grupy - Budowlani Gdańsk mistrz I-ej grupy ... ([wydawca nieznany], 1951)
Afisz informujący o meczu, który odbył się 21.10.1951 r. na Stadionie ZS "Budowlani" we Wrzeszczu ul. Traugutta 73.