Wprowadzenie do XXX Dni Duchowości na temat "Jan Paweł II - Mistrz duchowy" / Stanisław Wilk. - Wilk, Stanisław (1944- )
Dotyczy 30. Dni Duchowości w Katolickim Uniwersytecie Lubelskim, Lublin, 25-26.11.2005.