Wprowadzenie do XXX Dni Duchowości na temat "Jan Paweł II - Mistrz duchowy" - Wilk, Stanisław (1944- ) (2006)
Dotyczy 30. Dni Duchowości w Katolickim Uniwersytecie Lubelskim, Lublin, 25-26.11.2005.
Tytuł nagłówkowy.
Keywords: Jan Paweł -- II -- (papież ; -- 1920-2005); Duchowość chrześcijańska; Artykuł z pracy zbiorowej; Artykuł wstępny