Duch Święty w naszym życiu : z doświadczeń Odnowy Charyzmatycznej / Bronisław Dembowski. - Dembowski, Bronisław (1927-2019)
1. Duch Święty w Starym i Nowym Przymierzu. 2. Doświadczenie Odnowy w Duchu Świętym w moim życiu. 3. Papieże o Odnowie. 4. Krajowy Zespół Koordynatorów i Międzynarodowe Służby Odnowy Charyzmatycznej (ICCRS). 5. Statuty Międzynarodowych Służb Katolickiej Odnowy Charyzmatycznej.