[Afisz. Incipit] Ogloszenie publiczne Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Malborku ... / Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Malborku. ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o referendum 30 czerwca 1946 r. oraz adresach obwodów głosownia na terenie powiatu malborskiego.