[Afisz. Incipit] Zjednoczenie Polskich Zespołów Śpiewaczych i Instrumentalnych Oddział Gdańsk Chór "Lutnia" Związku Zawodowego Kolejarzy w Malboru ... urządza Koncert Jubileuszowy z okazji 10-lecia swego istnienia ... ([wydawca nieznany], 1956)
Afisz informujący o koncercie 24.06.1956 r. w Malborku.