Pracownicy kapitanatu Portu w Gdyni porządkowali skwerki w porcie / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia porządkowanie terenów zielonych w czynie społecznym przez pracowników kapitanatu w porcie gdyńskim, 15 maja 1977 r.