[Afisz. Incipit] W sobotę, dania 16 października 1948 r. ... w świetlicy M.Z.K. G.G. ... odbędzie się akademia ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie dla pracowników: Międzykomunalne Zakłady Komunikacyjne Gdańsk - Gdynia" (MZK G-G).
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.