Wielki konkurs międzybrygadowy zespołów artystycznych. (Gdańsk : [s.n.], 1950)
Afisz inf. o konkursie, który miał miejsce w Operze Leśnej w Sopocie 25.06.1950 r.
Keywords: Opera Leśna (Sopot) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Życie artystyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970.; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne