Nadzywczajne walne zgromadzenie. (Gdańsk : [s.n.], 1948)
Afisz inf. o zebraniu Zarządu Spółdzielni Spożywców Kolejarzy W gdańsku wraz z porządkiem 11.12.1948 r.
Keywords: Spółdzielnie -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne