[Afisz. Incipit:] Zapisy na kursy kierowców samochodowych. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o kursach w Sopocie przy Wydziale Komunikacji U.W.G.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Sopot (woj. pomorskie); Druki ulotne