[Ulotka. Incipit] Dyrekcja Okręgowej Poczty i Telekomunikacji w Gdańsku do p.t. abonentów telefonicznych ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1947)
Druk dotyczacych zakładnia urządzeń telefonicznych.
Keywords: Telefonia -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.