[Ekslibris] "Sen Neptuna I" / Małgorzata Tatarczak. - Tatarczak, Małgorzata (1989- ). (2016)
Przedstawia łodzie na morzu, na pierwszym planie paszcza krokodyla połykającego łódź żaglową z pasażerami, obok żaba, nad nią kubek i wyskakujący z wody wieloryb. Pod wyobrażeniem ołówkiem nazwa pracy "Sen Neptuna I", technika graficzna, nazwisko aut. i data.