Ex Libris Christian Selle : Silesius 1902-1945 / Drużycki. - Drużycki, Jerzy (1930-1995) ([wydawca nieznany], 1978)
Przedstawia posąg Neptuna z wrocławskiej fontanny zniszczonej w czasie II wojny światowej. Wzdłuż bocznych i górnej krawędzi napis: Ex Libris Christian Selle Silesius 1902-1945, pod wyobrażeniem autograf autora i data.