Danzig. Alte Ansicht vom Englischen Damm nach dem Wall hin ([S.l.], 1911)
Przedstawia fragment ul. Angielska Grobla (Englischer Damm) w kierunku wałów obronnych, 1911 r.
Tyt. i data: 21. 3. 1911 ołówkiem na rewersie.
Fot. Gd.
Keywords: Fortyfikacje -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie