[Afisz. Incipit] Polski Związek Zachodni organizuje ... zjazd Polaków Autochtonów m. Lęborka i powiatu ... (Lębork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o zjeździe 13.04.1947 r. w Lęborku.
Keywords: Polski Związek Zachodni -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.