Opowiadanie - Kamińska-Chutkowska, Krystyna (1939- ). ([Kraków], 1971)
Przedstawia cztery sekwencje fal morskich o różnym stopniu wzburzenia.
U dołu pod kompozycją ołówkiem tytuł, sygnatura autora i data.
Miejsce powstania według działalności autora.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1945-1970.