[Ehemal Gouvernementsgebäude Langgarten] ([S. l. : s. n., 1900)
Przedstawia bramę wjazdową na dziedziniec dawnej rezydencji pruskiego gubernatora. Ujęcie od ul. Długie Ogrody ok. 1904 r.
Tyt. wg. podpisu pod fotografią ręką nieznanej osoby. Data wg. Fot. Gd.
Fot. Gd.
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1900-1945 -- fotografie