PF 1967 Kaszás Iván SB. - Stettner, Bela (1928-1984) (1967)
Przedstawia kobietę siedzącą z książką na trawie, za nią świecące słońce, przed nią talerz z owocami, chleb, butelka i kieliszek, u dołu napis: PF 1967 Kaszás Iván. Sygn. aut. w obrębie kompoz.