[Afisz. Incipit] Obwieszczenie. Na podstawie zarządzenia Ministra Ziem Odzyskanych ... (Kwidzyn : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z treścią obwieszczenia dotyczącego wywozu mięsa.
Keywords: Kwidzyn (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Kwidzyn (woj. pomorskie); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne