Z pełni czasu do pełni zbawienia - Misztal, Wojciech (1961- ). (2001)
1. Pełnia czasu. 2. Ojciec w pełni czasu. 3. Chrystus w pełni czasu. 4. Duch Ojca i Syna w pełni czasu.
Tytuł nagłówkowy.
Tytuł streszczenia: De la plénitude du temps à la plénitude du salut.
Streszczenie w języku francuskim.
Keywords: Soteriologia; Teologia katolicka; Artykuł z pracy zbiorowej