Zawody piłkarskie o mistrzostwo II Ligi : Hutnik Nowa Huta-Gdańsk Lechia. (Gdynia : [s.n.], 1966)
Afisz inf. o meczu 30.10.1966 r.
Keywords: Lechia Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne; Piłka nożna -- Polska -- Gdańsk -- 1945-1970 -- druki ulotne