Kościół N. P. Maryi, okno kościoła i zniszczenia ul. Mariackiej [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1945)
Przedstawia okno Kościoła Mariackiego, zza niego widoczne zniszczenia ul. Mariackiej, 1947 r.