[Afisz. Incipit] 22. lipca 1948 r. Program uroczystości Święta Polskiego Komitetu Wyzwolenia Narodowego w Wejherowie. (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz z program uroczystości.
Keywords: Polska. -- Polski Komitet Wyzwolenia Narodowego. -- rocznice -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.