Obywatele Xięztwa Warszawskiego! [Inc.:] Pokóy Tylżyiski, skutek szlachetnych usiłowań i wielkich zamiarów Bohatyra, Uśmierzyciela Europy, podał Was pod Berło Nasze [...] = Citotens du Duche de Varsovie! [Inc.:] La paix de Tilsit, le resultat des efforts généreux et des vastes conceptions de Héros, pacificateur de l'Europe, vous a soumis à Notre Couronne [...] : [Dan w Dreźnie, dnia 23go Września 1807 / Fryderyk August]. - Fryderyk August I (król Saksonii ; 1750-1827) (s.n., 1807)
Druk ulotny - ogłoszenie Fryderyka Augusta o konsekwencjach pokoju tylżyckiego, z 23 września 1807.