IV Spotkanie Twórców Literatury Kaszubsko-Pomorskiej Wdzydze 1974 / Stryjec. - Stryjec, Ryszard (1932-1997) (1974)
Gryf, niżej napis: IV Spotkanie Twórców Literatury Kaszubsko-Pomorskiej Wdzydze 1974.