[Afisz. Incipit] Hallo! 26.I.46 Uwaga. Cukiernia-Kawiarnia-Resaturacja "Bristol" ... zaprasza ... na wielką zabawę taneczną ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zabawie w restauracji w Gdańsku-Wrzeszczu, 1946 rok.