Edward Albee - Maleńka Alicja = Tiny Alice / Teatr Wybrzeże. (Teatr Wybrzeże, 1971)
Afisz teatralny polskiej prapremiery, która miała miejsce 17.04.1971 r. w Teatrze Kameralnym w Sopocie. Reżyseria Stanisław Hebanowski, scenografia Marian Kołodziej.