Do ludności : Jeneralnych Gubernatorstw warszawskiegi i lubelskiego. / Beseler, Kuk. - Kuk, Karl (1853-1935); Beseler, Hans Heinrich von (1850-1921) ([s.n.], 1916)
Odezwa do ludności polskiej władz niemieckich z dnia 9.11.1916 w sprawie tworzenia Wojska Polskiego.