Ex - Libris Jørgen Tews / Hans Mich. Bungter. - Bungter, Hans Michael (1896-1969) (1969)
W ramce na tle górzystego krajobrazu wioska, napis u góry: Ex - Libris, u dołu: Jørgen Tews, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.