Kościół Mariacki widok od ul. Chlebnickiej - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia Kościół Mariacki w Gdańsku, widok od ul. Chlebnickiej, 1987 r.
Data i tyt. na rewersie ręką fotografa.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Kościoły -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Bazylika Wniebowzięcia Najświętszej Maryi Panny (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie