[Russische Gefangene auf dem Hof der Husarenkaserne Langfuhr] (s.n., 1914)
Przedstawia wprowadzenie przez wojska pruskie kolumny jeńców rosyjskich do koszar we Wrzeszczu, po prawej trzech husarów z eskorty.