Integralna i pneumatologicznie zorientowana eklezjologia "communio" Waltera Kaspera / Andrzej Czaja. - Czaja, Andrzej (1963- ).
1. "Communio" jako misterium eklezjalnej komunii. 2. Eklezjalna komunia jako "communio sanctorum". 3. "Communio" - jedność w eklezjalnej komunii. - "Communio fidelium". - "Communio ecclesiarum". - "Communio hierarchica".