[Afisz. Incipit] Rozporządzenie Wojewody Gdańskiego z dnia 25 maja 1949 r. w sprawie akcji odszczurzania / St. Zrałek. - Zrałek, Stanisław (1907-1954) ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o akcji odszczurzania.