Widok ul. Chlebnickiej w kierunku zachodnim / fot. Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1987)
Przedstawia ulicę Chlebnicką w Gdańsku, widok spod Bramy Chlebnickiej w kierunku zachodnim, 1987 r.