Widok ul. Chlebnickiej w kierunku zachodnim - Nowaliński, Karol (1935- ). (Gdańsk, 1987)
Przedstawia ulicę Chlebnicką w Gdańsku, widok spod Bramy Chlebnickiej w kierunku zachodnim, 1987 r.
Tyt. i data napisane przez autora ółwkiem na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Kamienice -- Polska -- Gdańsk -- fotografie; Ulice -- Polska -- Gdańsk -- 1945- -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1970-2000 -- fotografie