Die St. Katharinen-Kirche in Danzig Jul. Greth. - Greth, Julius Gotthard Beniamin (1824-1903) (Verlag von Theodor Bertling in Danzig ; Druck v. Gebr. Delius in Berlin, 1858)
Przedstawia widok kościoła św. Katarzyny w Gdańsku.