Zur Erinnerung : an die Feier des zehnjährigen Bestehens der Waggonfabrik Danzig / Waggonfabrik Danzig. (s.n., 1909)
Publikacja jublileuszowa z okazji 10. rocznicy powstania gdańskiej, przedwojennej Waggonfabrik Danzig.