Pelz Mode : Herbst/Winter 1931/1932 / Paul Radtke Danzig. (s.n., 1931)
Katalog z oferta handlową gdańskiej jesień-zima 1931/1932, przedwojennej firmy Paul Radtke Danzig znajdujący się na Gr. Wollwebergasse 11 (Tkacka).