[Budowa bazy kontenerowej w Gdyni] / fotografia J. A. Folwarczny. - Folwarczny, Jan Antoni (1949-1991) (Miesięczna Kronika Fotograficzna. Województwo Gdańskie, 1979)
Przedstawia Alfonsa Szyca, robotnika, podczas betonowania nabrzeża bazy kontenerowej w Gdyni, 1979 r.