VII Salon Portretu : Emocje / Jakubowski. - Jakubowski, Krzysztof (1946- ). ([wydawca nieznany], 1979)
Plakat wystawy, która miała miejsce w Klubie Międzynarodowym Książki i Prasy w Gdańsku w październiku 1979 r. Na druku: czarno-biała abstrakcja, w prawym dolnym rogu widok na ulicę. Nazwisko autora na lewej krawędzi.