[Afisz. Incipit] Ostrzeżenie! Sprzyjajace warunki klimatyczne przyczyniają się do rozmnażania gryzoni / H. Staniszewski. - Staniszewski, H. ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz informujący o obowiązku tępienia gryzoni.