Ex libris Gdański Archipelag Kultury : gdańsk / [Gabor Gregovszki]. - Gregovszki, Gabor (1981- ). (2009)
Na tle napisu "gdańsk" pięć fragmentów znanych budowli gdańskich, napis u góry: Ex libris, u dołu: Gdański Archipelag Kultury. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.